جوگیریات

جوگیریات

بابک اسحاقی
جوگیریات

جوگیریات

بابک اسحاقی

می خوام سالاد درست کنم

 

 

 

 

نزدیک  سمینار مهربان است و سمینارهای مهربان عین ماراتن می مانند و مسلما کیلومترهای آخر یک ماراتن نفسگیر تر و دشوار است . 

خودخواهی محض است حالا که مهربان تا دیروقت سرکار می ماند و قرار است یک هفته ای هم برود ماموریت ٬ من به جای نوشتن از دلتنگی و تنهایی و عشقولانگی به فکر شکمم باشم .  اینطور نیست ؟ 

اما چه راه چاره ؟ آدم بدون زن نمی میرد ولی بدون غذا قطعا سقط می شود . 

بنده خودم ۲۸ سال بی همسری را چشیده ام ولی بدون غذا یحتمل ۲۸ ساعت هم نمی کشم . 

 

یکسال تمام ظهرها٬ غذای شرکت را می خوردم و معده ام رسما شهید شد . یک مقدار آرسنیک برنجشان زیادی بود و هر روز بلا استثناء دل و روده ام می آمد توی دهنم . 

مهربان بزرگوارانه مسئولیت پختن ناهار را قبول کرد . خب برای یک خانم خانه دار این امری طبیعی است اما برای یک خانم شاغل انصافا کار سختیست . این را وقتی بهتر متوجه می شوید که خودتان عین جنازه٬ دراز به دراز افتاده باشید پای تلوزیون و همسرتان که از شما دیرتر به خانه برگشته و محتملا خسته تر هم هست توی آشپزخانه مشغول آشپزی باشد .  

به هر حال انصافا دم مهربان گرم که روی قولش ایستاد و طی دو سال گذشته بنده هر روز موقع ناهار غذای سالم و خانگی تناول کردم .

دیشب که مهربان دیرتر از معمول به خانه برگشت و جای شما خالی داشتیم شام میل می کردیم یکجور که انگار شرمنده باشد گفت که یک فکری برای غذای این دو هفته بکن چون واقعا وقت و توان غذا پختن ندارم . من هم نشستم و فکر کردم که چکار باید بکنم . 

اول از همه گفتم جهنم و ضرر . دو هفته غذای شرکت به جایی مان بر نمی خورد . اما همینکه یاد برنج هندی و روغن اشباع نباتی روی غذاها افتادم احساس کردم که دل و روده به سمت حلقم خیز برداشتند و یاد درد و اذیتش که افتادم پشیمان شدم . 

فکر اینکه از بیرون غذا بگیرم هم به ذهنم خطور کرد ولی یاد آن مسمویت غذایی پارسال افتادم که یکروز ظهر که ناهارم را جا گذاشته بودم و مجبور شدم ساندویچ بیرون بخورم دچارش شدم و دور از جانتان تا در دورازه جهنم رفتیم و برگشتیم .  

حتی به این فکر افتادم که این چند وقت که مهربان نیست یک خانم خوش بر و رو که دستپخت خوبی هم دارد تشریف بیاورد منزل ما و برایمان آشپزی کند ( فقط آشپزی ها ) ولی نمی دانم چرا مهربان قبول نکرد . به هر حال فقط یک راه باقی مانده بود و آن هم این بود که خودمان آستین را بالا بزنیم و دست به کار شویم و غذا بپزیم . 

اینطوری هم ناهار فردایمان ردیف می شد و هم مهربان که از کار بر می گردد شاد می شود . 

اینها را به مهربان گفتیم و او هم حسابی استقبال کرد . تازه پیشنهاد داد که هر شب عکس غذای مربوطه را هم بگیریم و بگذاریم توی وبلاگ تا جهانیان هم مستفیض شوند .

آن موقع ما داغ بودیم و جوگیر و حالیمان نبود چی داریم می گوییم .  آخه آدمی که اوج هنر آشپزیش املت با رب است دو هفته تمام چه غلطی می خواهد بکند انصافا ؟  

سرتان را درد نیاورم ٬ از صبح تا حالا فکرم مشغول اینست که شب که به خانه می روم چی بخرم و چی بپزم خواهر ؟ انصافا کار این خانم های شاغل خیلی سخت است ها ...  

اما بعد با خودم گفتم توانایی ما مردها سقف و انتها ندارد  و اگر لازم باشد می توانیم خوشمزه ترین غذاها رو بپزیم . تازه اینترنت هم هست و دوستان هم کمک می کنند . پس برو که رفتیم ...

عجالتا تصمیم گرفتیم امشب را سالاد الویه درست کنیم که آسان است .  

عکسش را هم می گذاریم ببینید یکوقت فکر نکنید خالی می بندم .  

شما هم اگر غذای ساده ای سراغ دارید که بشود سریع پخت و یک آشپز مبتدی از پس پختنش بر می آید پیشنهاد بفرمایید تا ما بپزیم . 

 

 

+ نام پست از یک تبلیغ تلوزیونی قدیمی سس مایونز اقتباس شده است . 

 

نظرات 139 + ارسال نظر
belladona یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 13:50 http://nabeghehaye89.blogsky.com/

منم بازی! اول!!!

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 13:57

چی بازی ؟

سمیرا یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:04 http://nahavand.persianblog.ir

خب خدا رو شکر که این سمینار مهربان جان باعث شده شما یک چند وقتی دست از خوردن و خوابیدن بردارید و یه سر سوزن هم که شده قدر همسرعزیزتان را بدانید...من هم غذاهای زیر را پیشنهاد میکنم واسه شما که آماتورید...

کتلت..کوکوی سبزی و سیب زمینی--ماکارانی--- واگه استعدادشو دارید قیمه..قورمه سبزی..خورش بادمجان...مرغ...

سمیرا یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:05 http://nahavand.persianblog.ir

فقط مرد و مردانه هر غذایی پختی عکسشو بذار حتی اگه سوخته و شفته بود...و امیدوارم روزهای اخر به نان و پنیر و سوسیس کالباس نرسد

چشم

belladona یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:07 http://nabeghehaye89.blogsky.com/

همون اولین کامنت که خیلی کشته مرده داره
من آشپزی رنگین رو بهتون معرفی می کنم محشره. همیشه ازش ایده می گیرم و خیلی توپه. مثلا سالاد ماکارونی و بیف استراگنف که برای اولین بار با دستور نویسنده گلش درست کردم.
این صفحه ش هم به درد شما می خوره:
http://ashpazierangin.net/category/32/%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%88-%d9%81%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%88-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d9%81%d8%b1%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b9%d9%83%d8%b3(-42-)

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:15

مرسی سمیرا
کتلت و ماکارونی رو فکر کنم بتونم درست کنم
ولی خورشتیا رو بعید می دونم
مرسی بلادونا سایت جالبی بود

belladona یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:32 http://nabeghehaye89.blogsky.com/

آقا من اصرار دارم این سالاد ماکارونی رو شما درست کنین!
http://asra90.blogfa.com/post-48.aspx
به جای مرغ از تن ماهی و کالباس و ژامبون مرغ هم می تونین استفاده کنین کلا نیم ساعتم وقت نمی گیره! والله!

chapdast یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:48

ای جانم:))))
میگم این دو هفته رو ولش کنین... اون روزی ک بعد دو هفته دوباره غذای مهربان رو میخورین رو تصور کنین... :)))))))))

تصور کردم

محدثه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:53 http://shekofe-baran.blogsky.com

میخوام سالاد درست کنم
سالاد چی چی؟
اولویه!!!

یادش بخیر! :دی

برم بخونم بیام!

محدثه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:58 http://shekofe-baran.blogsky.com

حالا بلدی الویه درست کنی؟

یه وبی بود، آموزش آشپزی بود،خیلی باحال بود! اگه آدرسشو پیدا کنم براتون میذارم!

اای خدا چقدر جالب! دارم از خنده میمیرم!
دستور آشپزی به کیامهر باستانی!!!! هررررررررررررررررررررررررررررر!!!!
مدیونی فکر کنی تیکه انداختم!
خیلیم کار خوبیه!

دیادیا بوریا یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 14:58

سلام بابک جان
باور کن آشژزی کار سختی نیست و اگه کمی براش حس بذاری مطمئنم بزودی وبلاگ آشپزیت رو هم راه می اندازی با کلی ایده و غذاهای جدید ....جدی می گم قربان
به هر حال حاضرم کمک کنم با کمال میل
خواستید وقتش رو اعلام کنید میام چت و با هم پیش میریم و سخت ترین غذاهایی رو که فکرش رو هم نمی کنید به سادگی می پزیم
این شعار نیست چون من کار هر روزم همینه....
خیلی ها می گن چرا یه رستوران باز نمی کنی ها ها ها
برای شروع غذای خوبی انتخاب کردید هر چند که من الان به سبک روسی اش و در واقع فرانسوی اش درست می کنم چون واقعا سالاد هست و کنارش باید غذای اصلی باشه ولی خب شما همونجور ایرانی شده اش رو قاعدتا امشب درست خواهید کرد
از انواع کتلت ها و اسپاگتی و پیتزا بگیر تا انواع پلو های ایرانی و البته خورشت ها٬ هستم در خدمتت فقط بگو کدومشون رو هوس کردید
در ضمن اگه اهل برنج هستید اشانتیون می تونید کنارش غذاهای شمالی مثل میرزا قاسمی ٬ترش تره یا باقالی قاتق هم بذارید نگی نگفتم ها...

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:03

دکتر بابک دم شما گرم
بنده حاضرم به عنوان شاگرد مو به مو دستورات و اوامر جنابعالی رو انجام بدم
لطف بفرمایید آی دی یاهوتون رو خصوصی بذارید
مزاحم میشم حتما

پرچانه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:06 http://forold.blogsky.com/

ینی خیلی نامردی بوده که دو سال تمام مهربان آشپزی میکرده خعلیـــــــــــــــ(آیکن نیمه ی خالی لیوان رو دیدن)

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:08

داداش ماه ام من که بلد نیستم غذا درست کنم اما می تونم در خوردنش و همچینین شستن ظروفش ( ید طولایی دارم در شستن ظروف غذا، از کم تا خیلیی زیاد) در خدمت باشم

پاشو بیا اینجا تپل
بلکم یه کم لاغر بشی با خوردن این غذا ها

نیره یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:08 http://salimi.blogfa.com

انواع پاستا درست کن هم ساده ست هم خوشمزه
ماکارونی رو بجوشون و آبکش کن
سینه مرغ رو ریز خرد کن بعد با سیر و فلفل سیاه تفت بده
یه خرده قارچ خرد کن
همه مواد رو بریز تو ظرف و بهش کنسرو نخود فرنگی و پنیر پیتزا و آویشن اضافه کن بعد بذار مایکروفر
خیلی زود حاضر میشه

رها- مشقِ سکوت یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:14 http://mashghesokoot.blogfa.com/

اون چیزی که سخت تر از غذا درست کردنه، فکره به چی درست کردن
میتونین برای این دو هفته برنامه ریزی کنید تا اینطوری کمی از ذهن مشغولیهاتون کم بشه
راستی موقع آشپزی، فراموش نکنید که وقتی دل بدی به یه کار، وقتی با عشق این کارو انجام بدین( که مسلما همینطوره )، رنگ و طمع همه چیز متفاوت میشه

مرسی رها کاملا کوافقم

رها- مشقِ سکوت یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:17 http://mashghesokoot.blogfa.com/

راستی به این سایت سر بزنین، اسمش هست: چی بپزم.
مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد
http://chibepazam.roozmenu.com/

این هم تالار گفتگوی مجله ی هنر آشپزیه که یکی از بهترین سایتهای آشپزیه و دستور پخت انواع غذاها رو داره و البته پیشنهادهایی هم داره برای وعده های غذایی سبکتر یا ساده تر
http://forum.hashpazi.ir/default.asp

محدثه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:17 http://shekofe-baran.blogsky.com

http://chibepazam.emshab.ir/

این سایته همونه که گفتم،
ولی غذاهاش یکم سخته

میتونی کوکو سیب زمینی درست کنی
خیلیم راحته
اول سیب زمینی هارو به مقدار لازم آب پز میکنی،بعد پوستشونو میکنی و با گوشت کوب میکوبی،بعد یدونه تخم مرغ و یذره نمک بهش اضافه میکنی و مثل کتلت با دست گردش میکنی و میندازی تو روغن تا سرخ شه!

کوکو سبزی هم میتونی درست کنی!اشکنه هم راحته،دمی استامبولی هم راحته، دیگه... ماکارونی هم راحته، گوشت لا برنج هم خیلی راحت و فوق العاده خوشمزس! اینا رو بلدم! میتونم کمکتون کنم! :دی

کورش تمدن یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:37

سلام
بابا اینقدر سوسول بازی درنیار غذاهای اداره رو بخور دیگه
میگم ماهی رو حتما درست کن
ماهی یادت نره
ماهی بخور
ماهی خیلی خوشمزه ست
حتما یه روز درمیان ماهی بزار
میگم خونه ما هم فراموش نشه.تشریف بیار خوشحال میشیم

تو برو دمبلتو بزن باقالی

سمیرا یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:42 http://nahavand.persianblog.ir

راستی یادم رفت بگم اگه مشکلی بود ماهم در خدمتیم قربان سوالی اشکالی چیزی......(آیکون ساناز مینایی بودن)

ممنان ساناز جان

حسین یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:46 http://hosseinb.blogfa,com

سلام
حیف که یه کم راهمون دوره وگرنه منم عیال رو می فرستادم خونه باباش تا یه هفته کلی حال می کردیم .
میدونی که غذا پختن من حرف نداره .
این یه غذی اراکیه و البته خوشمزه که مملی دستپخت منو خورده :‌
تتالی : گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده مخلوط کن و حسابی هم بزن و بعد کف تابه کمی روغن بریز و گوشت رو ولا کن . در تابه رو ببند و بعد از ۵ دقیقه یه ردیف سیب زمینی و بعد یه ردیف گوچه (‌بریده شده با ضخامت ۱ سانتیمتر ) روش بچین .
۱۵ دیقیقه بعد توی یه لیوان آب به اندازه کافی نمک و زردچوبه و فلفل یه قاشق رب و یه کم آبلیمو بریز و هم بزن و بریز اون رو .
نیم ساعتی بذار تا بپزه . می تونی با برنج یا با نون بخوریش .

حسین آقا آب از لب و لوچه ما جاری شد
ما نفهمیدیم شما اومدید کمک دست ما باشید یا اذیتمون کنید با این پیشنهاداتون

جعفری نژاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:48



عکس غذا رو بیخیال ، اما عاجزانه خواهش می کنم عکس خودت رو بعد از خوردن دستپخت خودت حتما بذار تو وبلاگ
حکما باید دیدنی بشی بعد از تناول شاهکار خودت

اما غذای پیشنهادی بنده برای جنابعالی : نون و پنیر و سبزیه ...
و البته از اونجایی که بعید می دونم از عهده ی درست تمیز کردن سبزی بر بیای پیشنهاد می کنم بری یه نون و یه قالب پنیر بگیری و بشینی شکم مبارک رو سیر کنی بعدش سر وقت بشین طی یه نامه ی مبسوط و پدر مادر دار مراتب پشیمانی و ندامتت رو از تصمیمی که اتخاذ کردی به صورت مکتوب خدمت مهربان اعلام کن

آخه داداش من چرا وقتی می خوای تصمیم بگیری فکر نمی کنی آخه ؟!!!

ممد حسین جان
بالاخره یکروزی ما همدیگر را می بینیم و آنوقت است که خودتان اثرات این دو هفته آشپزی را به عینه مشاهده خواهید کرد

تیراژه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:51 http://tirajehnote.blogfa.com/

سلام بابک خان
حرف سالاد الویه شد داغ دلم تازه شد!
مهربان میدونه چرا اینو میگم!!!
ان شا الله که همه کارهاش عالی انجام بشه و زودتر برگرده به همان روال همیشگی و شما خلاصی یابید از دستپختتان!!
ولی بابک خان..از من به شما نصیحت..چنین ریسکی نکنید..تو خونه هم تنها هستید میترسم خدای نکرده با این استعداد سرشار در آشپزی! یه وقت به خاطر کارتان به درمانگاه و بیمارستان بکشه ...اونوقت کی باید به دادتون برسه؟
با انواع کنسور و ناگت مرغ و گوشت و ماهی این چند روز را بگذرانید و یاد گرفتن آشپزی را موکول کنید به بعد از برگشتن مهربان!(الهی بمیرم برای مهربان که قراره به شما آشپزی یاد بده)
البته از دکتر دیادیا هم میتونید کمک بگیرید..برای آشپزی نه ..برای دل درد و مسمومیت..سعی کنید تو این شبها مدام در یاهو آنلاین باشید که اگر مشکلی پیش اومد بشود بهتون امداد رسانی پزشکی از راه دور! کرد.

به هر حال نگرانتون هستیم..خیلی نگران!!!

خیلی ممنون از این نگرانی
تیراژه جان عجالتا یک چایی نبات بیار سر میز شماره سه
تا بعدا به حساب و کتابتان خواهیم رسید

حسین یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:55 http://hosseinb.blogfa,com

راستی یادم رفت بگم که شعله گاز کم باشه و در تابه هم بسته .
خواستی بگو تا روش درست کردن آبگوشت رو هم برات بنویسم .

یا خدا
آبگوشت ؟
صب که دارم میرم سر کار بار بذارم شب بیام بخورم ؟

گلابتون بانو یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 15:56 http://golabatoonbanoo.blogsky.com

پیشاپیش آرزوی موفقیت می کنم!

غذای راحت که زیاده:

.کته با مرغ پخته

.کته سبزی پلو با ماهی سرخ شده یا تن

کباب تابه ای(گوشت چرخ کرده و پیاز رنده و نمک رو قاطی کنین و چنگ بزنین. پهن کنین کف ماهی تابه با حرارت کم. وقتی آبش تموم شد و روغن انداخت یه کم روغن بریزین کباب ها رو برش بزنین با کفگیر و برشون گردونین. آخر سر روش گوجه حلقه شده بچینین تا با بخار پخته بشه.) اینم قطعا با کته!

بعد همه اینایی که نوشتم بدون کته!

چیز دیگه یادم اومد میام می نویسم!

گلابتون جان
بنده آدم راحت طلبی نیستم
بی زحمت دستور پخت برنج آبکش رو بفرمایید که ته دیگ هم داره

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:03

ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن
تیراژه ! حالا آتیش بسوزون وقتی عکس غذاها رو گذاشتم از حرفات پشیمون میشی


+ رونوشت : خدایا منو ضایع نکن !!!!

تیراژه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:03 http://tirajehnote.blogfa.com/

گلابتون بانو
شما اول ببین بابک خان کته درست کردن بلده یا نه
بعد دستور غذا ها رو برای ایشون بزار
والا بابک خانی که من میبینم گمان نکنم حتی یک بار هم در عمر پر فتوحشان کته درست کرده باشه!احتمالا کته ی مورد نظر به درد همان ملات درست کردن برای محکم کردن پایه های دیش ماه. واره میخوره!

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:03

ممد حسین آقا !
داشتیم ؟
دم شما گرم . یکی طلبت عجالتا

تیراژه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:09 http://tirajehnote.blogfa.com/

ما برون را ننگریم و قیل را
ما درون را بنگریم و حال را! (درست نوشتم؟)
بابک خان نخودفرنگی و جعفری و گوجه حلقه کردنه چیدن کاری نداره که برادر من..خرگوش و موش و ماهی درست کردن با سبزیجات و میوه جات هم..
مهم اینه که غذای مورد نظر بدون تلفات از گلوی مبارک پایین بره و خدای ناکرده داغ همشهری عزیزمان را به دلمان نگذارد!
آتش سوزاندنمان کجا بود..من نگران آن دنیایتان و خدای نکرده دمای آتش حهنم هستم..تازه یه عالمه پست هم هست که هنوز ننوشته اید..حیف نیست که اینهمه استعدادتان ناشکفته بماند و ما داغ بر دل؟

شما نگران آتش جهنم نباشید خواهر جان
بهشت زیر پای آشپزهاست

والا با این شعر خوندناشون

کورش تمدن یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:11

دوستان عزیز همچین میگن کته با فلان و کته با بهمان که فکر میکنن این بنده خدا کته پزه
نه بابا شما غذاهایی که یاد میدید حول تخم مرغ بچرخه.نیم رو،تمام رو،سه چهارم رو و چیزهای دیگه ای که با تخم مرغ یا سایر موجودات درست میشه

ببین کورش
یه بار یه مهمون از مشهد واسمون اومد به جای اینکه بری یه غذا از بیرون بگیری رفتی کته با ماهی تیغ تیغی پختی
نذار دهنم باز بشه
تازه ... هیچی

مژگان امینی یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:41 http://mozhganamini.persianblog.ir

مخترعین بزرگ همین جوری به وجود آمده اند
چه بسا غذاهایی اختراع کنید که تا به حال هیچ کس ندیده و نشنیده و نه خورده باشد.احتیاج مادر اختراع است.
موفق باشید

ممنون مادر جان

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:48

کورش باقالی نظرت راجبه باقالی پلو چیه ؟

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:50

تیراژه ! شما رو دعوت می کنم تا به عنوان اولین موجود زنده ای باشید که اثرات غذاهام رو روشون امتحان می کنم . شما هم که از قبل قول الویه رو گرفته بودی از مهربان

بابک یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 16:51

توی اون شعر هم به جای قیل بنویسید قال خوشمزه تر میشه

هدی یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:05

کامنت کورش تمدن ما را کشت از خنده
خوب بنا به توصیه ی ایشون این غذاها(!) هم میتونین درست کنین به هرحال ایشون دوستتون هستند و شناخت بهتری از شما دارن
1-تخم مرغ اب پز
2-تخم مرغ نیم پز
3-تخم مرغ عسلی
4-تخم مرغ خام حتی
5-تخم مرغ به صورت نیمرو
6-و در اشرافی ترین حالت املت
به منظور تنوع غذایی و در صورت دسترسی به لانه ی سایر پرندگان اعم از یاکریم کبوتر کلاغ و گنجشک...میتوانید از تخم های این طیور نیز استفاده کنید.باشد که تا رسیدن مهربان جان زنده بمانید

داشتیم هدی ؟
انصافه وقتی می بینید یک ضعیفی افتاده است کف خیابان و هرکی رد میشه یک لگدی بهش میزنه شما هم بزنید ؟
خواننده خاموش هم بود خواننده های خاموش قدیمی

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:06

من می تونم نقش خورنده اش بازی کنم بابک ؟؟؟

میلاد جان توصیه می کنم موقع کامنت گذاشتن بیشتر فکر کنی
البته من که آدم با شخصیتی هستم
ولی می دونی اگر این کامنت رو برای یکی مثل آرش میذاشتی چی ممکن بود جواب بده ؟

تیراژه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:10 http://tirajehnote.blogfa.com/

آره میلاد
فکر کنم شما برازنده ترید به ایفای نقش ملیجک دربار!(شما بخوانید پیشمرگ سلطان صاحبقران!)
نه بابک خان؟

من که از خدامه
میلادجان باید اوکی بده

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:17

اون نقش که سلطان صاحبقران به شما ایفا کردن تیراژه جان

ما دخالتی در عزل و نصب سلطان نمی کنیم

مخصوصا که شنیدیم شما کافه ای دارید و در امور طبخ تبحری

کورش تمدن یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:18

میگماگه باقالی پلو با ماهی باشه موافقم
تشکر میکنم از هدی خانوم بابت آموزش غذاهای ساده و مقوی
فقط به ایشون یادآوری کنید که تخم مرغ رو با پوست نخوره

استغفرالله ربی و اتوب من الکل اراکیون

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:21

کوروش جان سلام عرض شد

این بنده ی خدارو چرا اذیت می کنی

قرار از کافه یه بنده خدایی براش غذاهای خوب و مقوی سفارش بدیم این چند روز

(آیکون فرار کردن از دمپایی شوت شده تیراژه)

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:22

در ضمن کوروش جان شنیدم تو این کافه خوب ماهی طپخ میشه

کورش تمدن یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:30

سلام عرض شد به میلاد عزیز (منظورم در به در و بدون وبلاگه)و همه حضار و حضاره های محترم
میلاد جان بابک خیلی ماهی دوست داره حتی اگه خوب طبخ نشه

عارفه یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:35 http://inrozha.blogsky.com/

اقا کیامهر شما که سابقه زندگی دانشجویی را داشتید در آن 4سال فقط در حد املت واحد پاس کردین؟

بنده فقط ظرف می شستم و خرید می کردم
یک مامان نوید داشتیم زحمت پخت و پز را می کشیدند

میلاد یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:35

بـــــــــــــــــــــــــله، کاملا مطلع هستم چه علاقه وافری به غذای محبوب جنوبی ها و شمالی ها داره

می خوای بریم براش چند کیلو ماهی بخریم که تو این هفته سختی نکشه، بعدم تحویل صاحب کافه مربوطه بدیم و ایشون برای بابک میپزه در غیاب مهربان بانو

و بابک هم دلی از عزا در میاره، اخه شنیدم مهربان بانو ماهی دوست نداره و بابک در حسرت خوردن ماهی

کوروش الان بابک و تیراژه میان منو پرت میکنن بیرون، همینجوریش در به در هشتم، دیگه بی درم میشم

کورش تمدن یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:43

میلاد جان پس بگو واسه چی یه مدت نبودی
به دام اعتیاد افتادی؟هشتم؟!!!!

فیلسوف یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:46 http://05.blogfa.com

ببینم چه میکنی بابک خان اسحاقی
ببینم کاری میکنی که همه به"چه مردی بود کز زنی کم بود"ایمان بیارن یا نه

مرسی فیلسوف جان
در این غذاها نشانه هایی هست برای مومنان که حتما ایمان می آورند

رضوان یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:46 http://zs5664.blogsky.com/

سلام
من هیچ دستور غذایی بهت نمیدم
منم شرایطی عین شرایط مهربان رو دارم یعنی وقتی میرم خونه هم باید شام درست کنم هم ناهار برا روز بعد!!!
حالا فکرشو بکن یه روز همسری و مادرش ناهار خونه نباشن و من تنها باشم
وای چه روزیه اون روز !!!! و ازین موقعیت ها تو زندگی من خیلی کم اتفاق میفته متاسفانه!!!
خوبی این تصمیمت اینه که مهربان خوشحال میشه و این خیلی خوبه!!!
منتظر عکسات هستیم

میگم خوب شد ما این پست رو نوشتیم شما دق دلیتون خالی شد بعد هفت سال زندگی مشترک

سلام
داشتم فکر میکردم یه غذای ساده که خاله ام همیشه به خورد شوهر خاله ام میده و اونم فکر میکنه خانمش شش ساعت پای گاز بوده تا همچین چیزی رو بپزه ولی خاله و من میدونیم زمان پختش فقط نیم ساعته رو یادم بیاد که اصلا یادم نیومد غذای خوشمزه ای بود حیف شد

بی صبرانه منتظر عکس الویه هستم
زیاد درست کنید که برای روزهای آتی هم داشته باشید
بنده به لطف شرایط زندگی سه روزه که دارم ناهار الویه میخورم

کامنتم بوی الویه نمیده ؟

شما انقدر به مخت فشار نیار خواهر
خوب شد سر جلسه امتحان نمی خوای تقلب برسونی

احساس میکنم تو این دو هفته وبلاگ باید خیییییلی خوشمزه بشه

درست احساس می کنی

فیلسوف یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ساعت 17:55 http://05.blogfa.com

تصویر اول
جناب اسحاقی در حال ریش ریش کردن سینه ی مرغ

نه خیر در حال خرد کردن کالباس

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد