X
تبلیغات
نماشا
رایتل

سالاد شیرازی

سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 00:12



درست مثل یک کاسه بزرگ سالاد شیرازی 

که خیارها و گوجه ها و پیازهایش را با دقت و وسواس خرد کرده باشی

خیارها را بالا

پیازها را وسط

گوجه ها را پایین

عینهو پرچم ایران

بعد کمی نعناع خشک رویش ریخته باشی

بعد هم یک مقدار روغن زیتون اعلا

و مثل مجری های برنامه های آشپزی تلوزیون به میزان لازم نمک و فلفل

و بعد هم یک عدد لیموی آبدار را قاچ زده باشی و حسابی آبش را بچلانی روی محتویات کاسه

و بعد عطر تازگی خیارها و پیازها و روغن زیتون و آبلیمو و فلفل سیاه پیچیده باشد توی دماغت

و هنوز لب نزده و مزه نکرده یک دنیا خاطره نوستالژیک زیر زبانت ذوق ذوق کند 


بعد هم هاج و واج تماشایش کنی و دلت نیاید همشان بزنی

سالاد شیرازی حیف است هم بخورد

باید تماشایش کرد

باید استشمام بشود ...




نظرات (16)
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 00:28
سلام،
وای یک پست دیگه از شما و من دوباره گرسنم شد.
نوش جان.
یاد ایران کردم، دلم الان یک نون سنگک داغ می خواهد و پنیر و سبزی در کنار این سالاد شیرازی.
دوباره میگم نوش جان و دوستان به جای ما.
پاسخ:
من شرمنده ام
ایشالا موقع برگشتن خبر بدید بیایم فرودگاه استقبال
با نون سنگک و پنیر و سبزی و سالاد شیرازی
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 01:53
به به! من سالاد شیرازی میخوام
پاسخ:
چشم
کم نمک باشه یا بی نمک ؟
نمکش ید دار باشه یا بی ید ؟
تصفیه شده باشه یا دریایی ؟
دریای آزاد باشه یا دریاچه ؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 02:56
قال یک امام نامعلوم، که: "سالاد شیرازی گلی است از گلهای بهشت"
پاسخ:
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 07:59
یاد شعر آرش میرزا تو اینستاگرام مسعود کرمی افتادم


سالاد شیرازی جونوووم سالاد شیرازی
بقیه اش هم خانواده رد میشه ...
پاسخ:

خصوصی واسم بنویس ببینم چی گفته این کچل
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 09:02
الان شما در مقابل همه این دیدگان مشتاق و دلهای آب افتاده مسئولید
پاسخ:
من شرمنده ام
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 09:12
چی؟
چی رو به سالاد شیرازی تشبیه کردین؟ حداقل توی عنوان اشاره میکردین بهش!
پاسخ:
هیچی به خدا
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 10:35
سلام آقای اسحاقی ... منم به شدت سالاد شیرازی دوست میدارم ... اما نمیدونم چرا جدیدا معدم اذیت میشه و فشارم زودی با خوردنش میفته پایین ...
یاد سالاد شیرازی های رستوران مرودشت در نزدیکی های تخت جمشید که مواد سالاد ش در آب غوره غوطه ور بود بخیر ....
پاسخ:
من که مرودشت نرفتم ولی حتما خیلی خوب بوده که یادتون مونده
ممنون فاطمه جان
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 11:09
با وجود اینکه تهیه انواع و اقسام سالاد باب شده ولی من سالاد شیرازی رو به همه‌ نوعش ترجیح میدم
مخصوصا که لیموش هم لیموی خود شیراز باشه.
البته شیرازی ها این سالاد رو با آبغوره هم درست میکنن که به نظر من همون آبلیموش خوشمزه‌تره
پاسخ:
آی گفتی
آبجی های منم با آبغوره درست میکنن و من اصلا دوست ندارم
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 11:48
شما واسه سالاد شیراز هم مطلب می نویسید
خیلی خوبه.هم نوشته تون هم سالاد شیرازی
پاسخ:
ممنون مهندس
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 13:14
چند روزی که غیبت داشتین انقد جای نوشته هاتون خالی بود که با هر نوشته ی جدیدتون کلی ذوق می کنم که هستین.

همیشه پایدار و شاد و سلامت باشین
پاسخ:
لطف داری پری گل عزیز
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 13:30
سلام
ببخشید دقیقا برای منم سوال بود که چی رو به سالاد شیرازی تشبیه کردید چون فرموده بودید: «درست مثل یک کاسه بزرگ سالاد شیرازی »
پاسخ:
این روحیه جستجوگر فقط از یک خبرنگار خبره مثل شما ممکنه
واقعا منظور خاصی نداشتم
دیشب جای شما خالی قبل از شام مهربان بانو یک کاسه و مخلفات ساخت سالاد رو گذاشت جلوی من و بنده هم موقع تماشای کلاه قرمزی سالاد شیرازی درست کردم
وقتی همه مخلفاتش رو اضافه کردم عطر وبویی پیچید که واقعا حیفم اومد همش بزنم و بخورمش
همین
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 17:15
به به .. سالاد شیرازی دل منو برده..
.
چه پست های خوشمزه ای میذارید آقا بابک
..
نوش جان
پاسخ:
قربان شما
سه‌شنبه 18 فروردین 1394 ساعت 18:30
ولی من تا دلت بخواد همش میزنم!! اعتقادم هم بر آینه که خوووووب باید همش زد تا طعم آبلیمو و نمک توی بند بندشون رسوخ کنه
پاسخ:
باشه دلی همش بزن
ولی محض خاطر دل من قبل از هم زدن یه کم تماشا بکنش
یه کم بو بکش
بعد هم بزن
چهارشنبه 19 فروردین 1394 ساعت 15:26
چرا با روح و روان ما بازی می کنید آقای اسحاقی؟

محشره..با آب غوره..
با لوبیا پلو..
وااای..
چهارشنبه 19 فروردین 1394 ساعت 15:41
شما تا حالا خامه عسل گردو خوردی؟
یا مخلوط انجیر و خامه و گردو و کمی شیره ی انگور و یکم دارچین..
یا فالوده ی جمشیدیان پشت ارگ..
یا بستنی سنتی نعمت اکباتان..
یا لوبیاپلویی که توش دارچین ریخته باشن؟
یا اون طوری که با قاشق هنودنه رو می تراشن (یا طالبی رو ) بعد ..هیچی دیگه.. بعد صفا می کنن باهاش..
یا کله پاچه و مغز و چش تو یه مغازه ی چرکولی تو قدیمی ترین محله های تهرون..گرگ و میش صپ

تا حالا بالای درخت توت خوردین؟
یا با چوب بزنین گردو ها از درخت بیوفتن..بعد همون جا بشینین بشکنین و تازه تازه صفا کنین.. دساتونم سیا بشه..


کلا اینا دلایل زندگانی منن.
پنج‌شنبه 20 فروردین 1394 ساعت 03:43
کم نمک
ید دار
دریایی
دریای آزاد
بی زحمت
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد